Verhoogde herkenbaarheid

De technische infrastructuur van Digitalepoli.nl is zo opgezet wij u onze software ook kunnen aanbieden onder uw eigen domeinnaam. Deze optie is beschikbaar binnen het Enterprise pakket. Dit pakket heeft als grootste voordeel dat uw omgeving beter herkenbaar is voor uw patiënten. De merknaam 'Digitalepoli.nl' komt dan ook nauwelijks meer voor op uw eigen omgeving.
Daarnaast is het mogelijk om uw huisstijl door te voeren. Hierbij zijn er nog meer mogelijkheden dan wanneer uw omgeving onder de domeinnaam Digitalepoli.nl draait. Ook passen we de notificatie-emails aan uw eigen huisstijl en tekstuele wensen aan, zodat deze beter aansluiten bij uw organsatie.

Multi-center initiatieven en samenwerkingsverbanden

Een digitale poli op basis van uw eigen domeinnaam is ook zeer geschikt voor samenwerkingsverbanden en andere multi-center initiatieven. Onze architectuur maakt het mogelijk om een gelaagdheid aan te brengen, waardoor er enerzijds een algemene community ontstaat waar iedere gebruiker toegang toe heeft, en anderzijds een centrum-specifieke community, waar alleen die gebruikers toegang toe hebben die ook daadwerkelijk aan dat centrum verbonden zijn.

Private cloud

Mocht u gebruik willen maken van een omgeving op basis van uw eigen domeinnaam, dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van een eigen database en zelfs voor dedicated hardware. Zo ontstaat er een geheel eigen omgeving - een zogenaamde private cloud - die alleen in gebruik is door uw organisatie of door uw samenwerkingsverband. Wij nemen het technisch beheer van deze omgeving voor onze rekening, zodat u hier geen omkijken naar heeft.

In het kort

  • Maximale herkenbaarheid
  • Uw eigen huisstijl en branding
  • Aangepaste notificaties
  • Multi-center architectuur
  • Betrouwbare hosting

Wilt u uw eigen domeinnaam gebruiken?

Laat het ons weten.

Een paar voorbeelden

Hereismydata

Endometriose In Balans

Suikerplein