Eenvoudige integratie met uw eigen website

Digitalepoli.nl biedt een aantal integratiemogelijkheden met uw eigen website. Onze ervaring is namelijk dat de gebruikerservaring sterk verhoogd wordt als uw eigen website en uw digitale poli één geheel lijken. Met de integratiewidgets die wij binnen Digitalepoli.nl ontwikkeld hebben kunt u voor niet ingelogde gebruikers een aantal van de diensten van uw digitale poli op uw eigen website plaatsen. Hierdoor is het niet meer nodig om te linken naar uw digitale poli en houdt u uw patiënten op uw eigen website.

Het beste effect krijgt u vanzelfsprekend als u uw digitale poli ook aanpast aan uw eigen huisstijl.

Inloggen

De inlog-widget is een kleine widget die u op uw eigen website kunt plaatsen. Uw patiënten hoeven dan niet per se naar de website van Digitalepoli.nl te gaan om in te loggen, maar kunnen gebruik maken van uw eigen website. Dit verhoogt de binding die uw gebruikers hebben met uw digitale poli.

De widget is zo opgezet dat hij zeer weinig plek inneemt. U kunt op uw website zelf de juiste kopjes en stijlen toepassen en zo de widget optimaal integreren in uw site. Als u gebruik maakt van het Premium pakket, dan kunt u de widget ook nog visueel aanpassen voor een nog mooier eindresultaat.

Inlog-widget

Eenvoudig op uw eigen website te plaatsen

Contactformulier

Het contactformulier is een tweede integratiemogelijkheid. Met deze widget kunt u op uw website een formulier plaatsen waarmee uw gebruikers contact met u kunnen opnemen. Het contactformulier bestaat standaard uit de velden voornaam, tussenvoegsel, achternaam en emailadres. Deze velden kunt u zelf aanvullen met de velden die u graag op uw contactformulier opneemt. Zo heeft u totale controle over welk informatie u van uw patiënten ontvangt.

N.B. Deze integratie optie is momenteel nog in ontwikkeling, maar zal snel onderdeel worden van ons product.

Aanmelding

De derde integratiemogelijkheid is een aanmeldformulier. Deze widget lijkt op het contactformulier. Ook dit formulier bestaat uit een aantal vaste velden (voornaam, tussenvoegsel, achternaam en emailadres), maar ook deze velden zijn aan te vullen met uw wensen. Zodra een patiënt het aanmeldformulier invult, worden de beheerders van uw digitale poli daarvan op de hoogte gesteld. Zij krijgen dan de optie om de aanmelding te accepteren. Hierdoor wordt de patiënt direct uitgenodigd voor uw digitale poli. Mocht u de aanmelding niet accepteren, dan kunt u daarvoor een reden opgeven.

N.B. Deze integratie optie is momenteel nog in ontwikkeling, maar zal snel onderdeel worden van ons product.