Welke bestanden kan ik opslaan?

Er zijn geen beperkingen welke bestanden u toevoegd. Wel kan het zijn dat een specifiek formaat niet herkend wordt door onze servers. Gebeurt dat? Neem dan even contact met ons op.

Hoe groot mogen de bestanden zijn?

Er zijn geen beperkingen aan de omvang van de bestanden op uw digitale poli. Mocht u zeer veel en/of zeer grote bestanden willen opslaan, dan stellen we het op prijs als u dit even met ons overlegd. Dit kan via het contactformulier.

Kan ik ook videomateriaal uploaden?

Via Digitalepoli.nl kunt u videomateriaal beschikbaar stellen. De video's staan echter niet op onze eigen servers. We hebben koppelingen met de videodiensten YouTube en Vimeo. Die zorgen ervoor dat de videobestanden in het juiste formaat aan de gebruiker wordt aangeboden. 

Zodra je videomateriaal beschikbaar gemaakt hebt op één van deze sites kan je de link toevoegen aan de bestanden, waardoor de video in de bestanden-bibliotheek wordt opgenomen.

Hoe deel ik een videobestand?

Om een videobestand met je gebruikers te delen, moet hij beschikbaar zijn op YouTube of Vimeo. Als dat het geval is ga je naar 'Bestanden' in het beheersmenu en druk je op de knop 'bestand toevoegen'. Hier is een tabblad 'Video' beschikbaar. Als je daar op klikt krijg je de mogelijkheid om het internetadres (het adres in de adresbalk van de browser) in te voeren waar de video te zien is.

Als je dat gedaan hebt, wordt de video getoond zodat je zeker weet dat het de juiste video is. Verder kan je de video een naam geven en een omschrijving. Daarna kan je hem toevoegen aan de bestandsmap door op 'Video toevoegen' te klikken.