Kan ik de website aanpassen aan mijn eigen huisstijl?

Ja, dat kan. Het premium pakket bied de mogelijkheden om het uiterlijk van de website naar eigen inzicht aan te passen zodat dit past bij uw huisstijl.

Wat kan ik aan het uiterlijk aanpassen?

Het aanpassen van het uiterlijk kan op drie manieren:

  • Het is mogelijk om de achtergrondafbeelding aan te passen. Door bijvoorbeeld een foto hiervoor te gebruiken kunt u uw digitale poli al een heel eigen identiteit geven
  • Het is mogelijk om de kleuren van de meest belangrijke elementen aan te passen. 
  • Het is mogelijk om uw eigen CSS stijl pagina toe te voegen, waardoor elk schermelement kunt aanpassen. Hiervoor is wel kennis en vaardigheid met CSS benodigd.

Kan ik de teksten van de website aanpassen?

Dat kan. De belangrijkste teksten zijn door u zelf instelbaar. U kunt hierdoor nog beter aangeven wat uw bedoelingen met uw digitale poli zijn en kunt u nog beter aangeven wat u van uw gebruikers verwacht.

Kan ik het uiterlijk van de emails aanpassen aan mijn huisstijl?

Dat kan binnen het Enterprise pakket van onze dienst. Meer informatie kunt u vinden op de pagina 'Pakketten en Tarieven'

Wat is een goede achtergrondafbeelding?

Wij adviseren een afbeelding te gebruiken van minimaal 1920 pixels breed en 1200 pixels hoog. Verder is het verstandig om een JPG bestandstype te gebruiken en de kwaliteit niet al te hoog in te stellen. Dit verlaagd namelijk de laadtijd van de pagina.

Kunnen jullie ons ondersteunen bij het aanpassen van het uiterlijk?

Wij helpen u graag bij het aanpassen van het uiterlijk van uw digitale poli. Neem contact op en vertel ons wat wij voor u kunnen betekenen.